Mijn motto is:”LEVEN IS BEWEGEN”.

Na mijn studie aan de KALO [Katholieke Academie voor Lichamelijke Opvoeding] ben ik gymnastiekonderwijs gaan geven aan zowel volwassenen als aan kinderen. Echter door problemen in mijn directe leefomgeving zoals met onze kinderen en gebeurtenissen in mijn leven waar ik zelf keer op keer tegenaan liep zonder tot een oplossing te komen, kreeg ik grote behoefte om een nieuwe impuls aan mijn leven te geven. Een impuls waardoor ik mijzelf verder kon ONTWIKKELEN. Het is een zoektocht geworden naar:” wie ben ik”.
HOLOS, Academie voor massagetherapie kwam op mijn pad. Deze opleiding heeft een grote bijdrage geleverd om inzicht te krijgen op vragen als: wie ben ik, wat wil ik, wat zijn mijn kwaliteiten en op welke manier kan ik die inzetten. Op HOLOS heb ik mogen ervaren dat je lichaam je bewust kan maken van delen van jezelf waar je geen weet van hebt. Ik ben letterlijk en figuurlijk door deze opleiding “aangeraakt”. Ik heb me aan laten raken en het heeft me geraakt.
Tijdens mijn HOLOS studie heb ik een aanvullende studie gedaan aan de Academie voor Natuurgeneeskunde in Antwerpen. Dit maakt mijn therapeutische begeleiding nog completer. Natuurlijk leven is voor mij in balans zijn. Een balans tussen denken, voelen, handelen en intuïtie. Zelf ervaar ik dat keer op keer. Balans zoeken is voortdurend met jezelf in BEWEGING zijn.

De manier waarop ik in mijn leven sta, door vallen en opstaan verworven, geeft dat mijn therapeutschap een heel eigen manier van werken is gaan worden. Ik ben direct, soms confronterend, liefdevol, nuchter, intuïtief, eerlijk en ruimtegevend aan dat wat er in jouw leven speelt.
Het boeit mij enorm om te zien hoe jij je eigen leven op een positieve manier vorm geeft. Dat je leert accepteren, bewust gaat worden van jezelf en de mogelijkheid gaat ervaren om keuzes te kunnen en mogen maken in je leven. Hierbij wil ik je graag begeleiden.

Facebook